Kezdőgitártréning


Kezdő gitárosok, figyelem! Szoktál gondolkodni azon, hogy vajon hogyan kellene gyakorolnod, hogy a leggyorsabban megtanulj úgy gitározni, ahogyan mindig is szerettél volna? Itt a módszer hozzá...

Fedezd fel a kezdő gitár tanulás 5 kritikus területét, amelyek gyakorlása nélkül áthatolhatatlan kőfalba ütköznél...Ingyenes leckék emailen a postafiókodba!

A kezdő gitározás 5 kritikus területe:
1. Húrbiztonság,
2. Ritmusjáték,
3. Váltott pengetés,
4. Akkordváltás és
5. Dallamjáték - Ujjkoordináció.
Ezekhez 14 leckét kapsz egyből, a többit folyamatosan.

- A gitár tanulás során megismered, hogy hogyan fejleszd akkordváltásaidat és ujjaid fürgeségét, ügyességét. Megismered, hogy hogyan találd el magabiztosan a húrokat, hogy hogyan tudsz betonbiztos ritmusérzékre szert tenni, és megismered azt a pengetési módot, ami a gyors szólózáshoz kell.

- Kezdj el azonnal gyakorolni, és fejlődj napról-napra! A kezdők számára készült, könnyen érthető gitár leckék pontos leírást, "útvonaltervet" tartalmaznak, így a sikerélményed garantált!

- Tegyél szert megingathatatlan önbizalomra, és hidd el, hogy Te is képes vagy megtanulni gitározni úgy, ahogyan mindig is akartad. A gitároktatás során megismered a gitáron való helyes gyakorlás pontos menetét, amivel érezni fogod a saját képességeid erejét!

- A gitár leckék úgy vannak összeállítva, hogy egy egységes rendszert képezzenek, így Neked már nem kell keresgéléssel, találgatással töltened az idődet. Az idődet a leghatékonyabb gyakorlásra fordíthatod!

Add meg neved és email címed, jelöld be a számodra megfelelő lehetőséget, és kattints a "Csapjunk a húrok közé" gombra! Utána ne felejtsd el megnézni az emailjeidet, kapni fogsz egy megerősítő emailt, az abban lévő linkre kattintva válik teljessé a feliratkozásod!

Ingyenes leckék, kipróbált gyakorlási útmutatók, briliáns módszerek kezdő gitárosok számára - email sorozat
Fejleszd a gitártudásod turbó-fokozatban
Én is utálom a spamot, az adataidat bizalmasan kezelem, másnak nem adom ki! Bármikor leiratkozhatsz.