Gitároktatás


Elfoglalt felnőttként akarsz füstölgő húrokkal bluest, rockot vagy metalt játszani nulla zenei előképzettséggel úgy, hogy büszke legyél a gitár tudásodra?
Itt a módszer a ritmus és szóló gitár tanuláshoz, ahogyan ez biztosan sikerülni fog...

Ismerd meg a blues, rock és metal gitároktatás leghatékonyabb stratégiáját felnőtt gitárosok számára létrehozva!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ha felnőttként vágsz bele a gitár tanulásba, az egy teljesen reális cél, és minden esélyed megvan, hogy megtanulj úgy gitározni, ahogyan mindig is szerettél volna?
Persze, lehet, hogy vannak kétségeid... Ezt megértem.
Sajnos, sok téveszme kering a a gitártanulással kapcsolatban. Nézzünk egy párat:

Ahhoz, hogy megtanulj gitározni, zenei iskolába kellett járnod vagy tehetségesnek kell lenned.- Ez nem igaz. A gitár tanuláshoz semmilyen iskolai végzettség, semmilyen tehetség nem kell, bárki képes megtanulni.

"Ügyetlenek az ujjaim, így esélyem sincs..." - Ezzel szemben az igazság az, hogy az ujjak fürgesége, koordinációja remekül fejleszthető!

"Napi 10 óra gyakorlás kell ahhoz, hogy valakiből jó gitáros legyen." - Valójában nem a gyakorlás mennyisége számít, hanem a minősége. Ha minőségi módon gyakorolsz, akkor napi 1/2 óra, 1 óra gitározással nagyobb fejlődés érhető el, mint ha 4-5 órát gyakoroltál volna... csak éppen rosszul.

És a kedvencem: "Öreg vagyok én már ehhez..." A helyzet az, hogy ha már elmúltál tizenéves, akkor sok szempontból még előnyben is vagy, mint ha tinédzserként kezdted volna el a tanulást...(Legidősebb diákom nyugdíjasként kezdett el tanulni. Lejjebb elolvashatod a véleményét!)

 

Diákjaim véleménye:

 

Bárki képes megtanulni gitározni, ha a megfelelő módszerrel tanul, és gyakorol!
Óráimon egy olyan stratégiát ismerhetsz meg, amely segítségével többek között a következőket tanulod meg:

Hogyan tanuld meg a skálákat, hogy felszabadultan képes legyél szólózni a gitárnyak teljes hosszában?

Mi a pengetés legfontosabb titka… Sok gitáros ezt nem ismeri, illetve nem is tudja, hogy figyelnie kellene rá. Ennek következtében közepes szintnél gyorsabb szólókat soha nem tudnak eljátszani…

Két dolog, amit mindig tudnod kell, ha mesteri szinten akarsz improvizálni

Ismerd meg a kulcsot a villámgyors gitárszólókhoz… Mi az a módszer, amivel Te is képes leszel gyors szólókat játszani?

Mi az a rejtett buktató, amit a gitárosok nagy része elkövet, ha improvizálásról van szó? Mire kell figyelned, hogy Te ezt ne kövesd el?

Recept, amivel gitárszólóidat mindig izgalmassá, és változatossá teheted.

Hogyan írj adrenalin bombaként ható saját dalokat a kedvenc stílusodban?

És ez csak pár részlet volt...

 

Fejleszd gitártudásodat Te is a következő szintre! 3 féle lehetőség közül válaszd ki a legjobban megfelelőt!

Jelenleg konzultációs és online oktatásra van szabad időpont! 

Heti rendszerességű:

Minden héten fix időpontban eljössz hozzám egy tréningre Budakalászra, amikor csak Veled foglalkozom. Ez a legintenzívebb megoldás, így fejlődhetsz a leggyorsabban és legbiztosabban. Minden óra 60 perces. Ára 40 000 Ft/hónap Hívj, és egyeztessünk egy időpontot: 30-358-7057.

Konzultációs rendszer:

Ha nem érsz rá, vagy nem tudsz minden héten gitárórára járni, akkor a konzultációs rendszer egy jó megoldás Számodra. 3 hetente csak egyszer kell eljönnöd hozzám Budakalászra, viszont megkapod a következő 3 hétre a gyakorolnivalót. Így otthon, a saját tempódban tudsz gyakorolni, és fejlődni. De mivel 3 hetente személyesen is találkozunk, ezért az összes kérdésedet meg tudjuk beszélni, és a hibákat ki tudjuk javítani, mielőtt azok rögzülnének. Ez tehát egy szabadabb módszer, amely az otthoni gyakorlást és a gitárórák visszajelzését ötvözi. Továbbá, ha a 3 hét alatt elakadnál valamivel, telefonon vagy emailen azonnal segítek (bár ez nem szokott előfordulni a leckék részletes dokumentálásának, megbeszélésének köszönhetően - de ha mégis elakadsz, segítek).

A 3 hetes intervallum ára (ami tehát tartalmaz egy 60 perces órát, és a gyakorlatokat a következő 3 hétre) 10 000 Ft. Hívj, és egyeztessünk egy időpontot: 30-358-7057.

Online rendszer:

Ha messze laksz, és nem tudsz eljönni hozzám, akkor válaszd az online tréninget. 1 hónapra elegendő feladatot, leckét kapsz. Így otthon, a saját tempódban fogsz tudni gyakorolni és fejlődni.

Az online gitároktatás esetében is lesz rá alkalmad, hogy megmutasd, hogy hol tartasz. Egyrészt elküldheted a saját játékodról készített mp3 felvételt, vagy feltölthetsz a youtube-ra videót a játékodról. Ezt megnézem, meghallgatom, és ez alapján javaslatot teszek, hogy mire figyelj oda a gyakorlásnál. Így a gitár tanulás még hatékonyabb lesz, és gyorsabban fogsz tudni fejlődni. Továbbá, ha az 1 hónap alatt elakadnál valamivel, telefonon vagy emailen azonnal segítek (bár ez nem szokott előfordulni a leckék részletes dokumentálásának köszönhetően - de ha mégis elakadsz, segítek).Az online oktatás ára 12 000 Ft/hónap. Hívj most: 30-358-7057.

Nézz további bizonyítékot:

Itt Árpád beszél, ő is online oktatást választott.

Megváltozna az életed, ha elérnéd azt a tudást a gitáron, amit szeretnél?
Megnőne az önbizalmad, önbecsülésed?
Teljesebb lenne az életed?
Te is képes vagy rá...
Ha cselekszel...
Ne hagyd, hogy elmenjen az idő hiába!
Ragadd meg a lehetőséget, és jelentkezz az igényednek megfelelő gitároktatásra!

Adataim: Számadó Csaba, kisadózó
Telephely: 2011 Budakalász, Liget u. 42
Adószám: 66424145-1-33
Email-cím: csaba@gitaroznijo.hu
Mobil: 0630-358-7057

Nézz bele az oktatásba:

Olvass további bizonyítékot:

Bedőltem annak, hogy a netről mindenféle segítség nélkül az is megtanulhat gitározni, aki nem őstehetség. Közel 1 évig szenvedtem egyedül, mikor Csabával végre érdemi munkába kezdhettem. Tisztán követhető, személyre szabott tanítási módszere, kiváló pedagógiai érzéke és végtelen türelme eredményeképp a gitárjátékom rohamosan fejlődik és már nem kételkedem abban, hogy képes vagyok megtanulni jól gitározni.
    - Berde Magdolna, Budakalász

 

Évekig tanultam autodidakta módon, de valahogy megrekedtem egy szinten. Már egy ideje keresgéltem egy alkalmas tanárt, amikor találkoztam Csabával. Az óráin megismertem a zeneelmélet szerepét, és azt a módszertant, amivel a gitártanulás igazán hatékony.
    - Ormándlaki Balázs, Budapest III. ker

 

Kb. 4 éve változó intenzitással tanulok gitározni. Ez idő alatt több tanárnál megfordultam: volt, aki klasszikus gitározást oktatott, volt, aki nagyon jól adta át a zeneelméleti anyagot... Most Csabánál tanulok egyedi rendszerben, melyet az én lehetőségeimhez igazított. Nagyon szimpatikus számomra az oktatási módja, mivel megpróbálja megtalálni azt a módot, amely az adott feladat vagy probléma hozzám legközelebb álló, legkönnyebb és leghatékonyabb elsajátítását teszi lehetővé.
    Mivel az adott foglalkozásra készül, és készít anyagokat, ezért a gitározással foglalkozunk, és nem a jegyzetelés viszi el az időt, jól felszerelt körülményt biztosít. Ezen kívül rendszeresen email-ben küldött segédanyagokkal lát el. Személyes tapasztalatom, hogy nem csak az óraadással és annak menetével foglalkozik, hanem a diák fejlődésével is.
    - V. Gábor (levelező gitároktatás)

 

Bőséges általa írt kottával, tabbal lát el. Sokféle gyakorlat előkerül az órákon, változatosan, rendszerezetten. Tanácsokat kaptam az improvizáció mikéntjére, amelyeket zenei alapra ott helyben ki is próbáltam, továbbá minden felmerülő zeneelméleti kérdésemre választ kaptam. És olyan módszert tanított, amivel hatékonyan tudom növelni a sebességem, két hónap alatt jelentősen gyorsult a gitárjátékom. Csak ajánlani tudom!
    - Polyák András

 

Régebb óta gitározom, de nem sikerült a kívánt szintre eljutnom. Most gitárórákra járok, és az ott kapott gyakorlatokkal, tanácsokkal sikerült továbbfejlődnöm. Az így megszerzett tudás segít abban, hogy könnyebben tanuljak meg egy szólót vagy egy riffet.
    - Juhász Géza

 

Csak néhány hónapja járok Csabához, de ez idő alatt többet fejlődtem, mint előtte két évig. Rendszert vitt a gyakorlásomba. Ráadásul a legbugyutábbnak tűnő gyakorlatról is hamar kiderült, hogy mennyire fontos, és sok helyen alkalmazható.
Nem csak azt kaptam, hogy mit gyakoroljak, hanem azt is, hogy miért. Soha nem hangzik el olyan, "bezzeg ezt más jobban csinálná", vagy "ne bénázz már". Sosem bírál meg! Megmondja. mit és hogyan kellene csinálnom, hogy jobb legyen a játékom, de mindenféle lekezelő vagy bántó hangnem nélkül.
Ez az egyik legfontosabb, amiért őt választottam, és csak ajánlani tudom. Ha a zene nem öröm, hanem kötelesség, akkor már nem élvezetes. Vele öröm zenélni.
    - E. Gábor Szentendre

 

Megmondom, tavaly május óta nekem megváltozott az életem, fantasztikus dolog újra "fiatalnak" lenni és tanulni!!! Valószínűleg belejátszik a dologba, hogy a tanár személyében egy olyan emberre akadtam, aki úgy kezel, hogy nem érzem az órán a koromat. Szerintem van valami a módszerében, ami kombinálja a nehezebb technikai dolgokat a fülbemászó és nagyon ismert dallamok tanulásával.
Mindig úgy megyek haza az óráról, hogy sikerélményem van, mert mindig valami újabb dologgal lettem gazdagabb. Sokszor voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, hogy bizonyos akkord fogásokat ebben a korban már képtelenség megtanulni, de Csaba biztatott, hogy higgyem el, ez másoknak is nehéz, csak gyakorlás kérdése. És igaza lett, mert (őszintén bevallom, szorgalmasabb vagyok, mint fiatal koromban) a sok gyakorlás után minden könnyebben ment.
Tehát csak azt tudom mondani, hogy semmit sem késő elkezdeni és még ebben a korban is csodálatos élmény egy új hangszer elsajátítása. Hozzáteszem, valószínűleg szerencsém is volt egy olyan tanár megismerésében, mint Csaba.
    - G.Sarolta, Szentendre

 

Azért szeretek Csabánál gitározást tanulni, mert nagyon jól felépített, személyre szabott órákat ad. A leckék megtanulásánál segítségemre vannak hangfájlok is, amiket elküld nekem e-mailben, a kinyomtatott kottákat pedig óra végén már kézhez is vehetem. Másfél éve járok hozzá, segítsége nélkül sehol sem tartanék. Köszönöm Csaba!
    - Soós András Bp. 13. ker (levelező tréning)

Ebben a videóban Zoli játssza el az egyik kedvenc dalát. Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy ezt magától tanulta meg. Egyedül a TAB-ban segítettem neki (tehát, hogy melyik hangot kell lefognia, mert az ebben a nótában nehezebb, mivel a gitárt le kell hangolni). De az eddigi leckéink alapján egyedül jött rá a megfelelő technikákra, megoldásokra, arra, hogy mikor milyen pengetést célszerű használnia, és legfőképpen arra, hogy egyáltalán hogyan is gyakorolja ki ezt a nótát. Kitűnő Zoli, így tovább!