Johnny B. Goode intro gitár szóló TAB-bal 2


Ebben a leckében Chuck Berry eme ikonikus dalának bevezető gitár szólóját nézzük meg. Nézd tovább a bejegyzést az oktató videóért és a TAB-ért.

Fontos tudnod, hogy ez a szóló egyáltalán nem könnyű gyors tempója és különféle technikai megoldásai miatt. Legalább 2, de inkább 3-4 vagy még több év gitározás kell hozzá, míg valaki szépen meg tudja tanulni. Annak ugyanis nem lenne értelme, hogy kapkodó, görcsös mozdulatokat tanulj meg, ha még kezdő vagy, és a kezed még nem áll készen erre a feladatra.

A szólóval kapcsolatban fontos, hogy kis részletekben tanuld meg. Ne menj egyszerre végig a teljes szólón! Tanulj meg csak néhány hangot, és csak akkor menj tovább, ha ez a pár hang már biztosan megy.

Itt tudod letölteni egyben a szóló TAB-ját (jobb klikk, kép mentése másként):

Jó gyakorlást a szólóhoz!


Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Gondolat “Johnny B. Goode intro gitár szóló TAB-bal

  • kovács gábor

    Szia Csaba ! Köszi a videót eszméletlenül jól bemutatod . hogy kell a szólót megtanulni minden érthető . Be kell vallanom,hogy mostanában nem sok időm volt gitározni elkezdtem a mágikus blues gitár leckét de mostanában azzal sem tudtam foglalkozni .Talán májusban több időm lesz . Kérdezted milyen zene a kedvencem Steve Vai Gary Moore Joe Satriani David Gilmour , tehát nem igazán kifejezetten rock. titokban szoktam tőlük gyakorolgatni részleteket tabok segítségével . Köszi a videót még egyszer, majd kipróbálom . Szia Gábor