Megjelent Jónás Tamás új, Tavasz c. EP-je 4


Tamás nemrég megjelent Tavasz c. EP-je az első része az évszakokat feldolgozó zenei anyagának. Stílusában kicsit más, mint a korábbi két albuma, azoknál lágyabb egy fokkal (a keményebb részeket gondolom, majd főként az ősz és a tél fogja tartalmazni). Hallgasd meg a teljes EP-t (20 perces) a bejegyzés folytatásában! Tamás írt egy összefoglalót is az alkotás folyamatáról, az EP után megtalálod a linket ahhoz is.


 

Tamás írt egy összefoglalót is az EP keletkezéséről. Ebben leírja az előkészületeket, magát az alkotás folyamatát, és az utómunkálatokat. Ha tervezed, hogy saját zenét írsz, mindenképpen érdemes elolvasnod, itt a link:

EP írása: az ötlettől a kész zenéig


Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 Gondolat “Megjelent Jónás Tamás új, Tavasz c. EP-je

  • kovács gábor

    Szia Csaba ! Nos ez nagyon kellemes zene ,nem véletlenül figyeltem fel Jónás Tamásra, eszméletlen jó gitárosnak tartom az a dallamvilág amit ő képvisel hasonlít általam nagyon kedvelt Steve Vai stílusához . / Nem véletlen , hogy kapcsolatban van Steve Vai kiadójával ha úgy vesszük Vai a főnöke Tamásnak . / Azon kívül évente szoktak rendezni Jónás Tamás gitár versenyt , ahol nagyon sok tehetséges gitárost lehet találni . Ezért hát azt hiszem , nem kell messzire menünk ahhoz , hogy hazánkban találjunk világklasszis ,virtuóz gitárosokat , ezek egyike az általam igen tisztelt Jónás Tamás . Szia Csaba ! Gábor voltam .

    • Csaba Bejegyzés szerzője

      Szia Gábor, köszi, hogy írtál! Örülök, hogy tetszik Tamás zenéje, nekem is nagy kedvencem! Úgy van, ahogyan írod, nálunk is „teremnek” kitűnő gitárosok!