Ha a gitár tanulás első lépését elrontod, lassabban fogsz fejlődni 1


Ebben a bejegyzésben egy videós lecke segítségével ismerheted és tanulhatod meg a gitár tanulás első lépését. Ez a lépés valószínűleg nem az, amire gondolnál. A legtöbben nem is ismerik, nem is gondolnak rá (az biztos, hogy én sokáig nem is hallottam ennek a fontosságáról). Ha ez a lépés nincs meg, lőttek a hatékony gyakorlásnak, és a fejlődésnek. Nézd meg a videót!

 

 

Ez a feneség a gitár tanulás során, hogy már akkor eldől, hogy miképpen fogsz fejlődni, mielőtt akár egyetlen hangot is lepengettél volna. Visszatekintve azokra az évekre, amikor lassan fejlődtem, már teljesen értem, hogy miért volt úgy.

Tudom, hogy ha gitározásról van szó, akkor mindannyian inkább már a kezünkbe vennénk a hangszert, és játszanánk rajta ezerrel. Mégis azt mondom, hogy ne vedd elfecsérelt időnek, ha a videóban lévő mozdulatokat megcsinálod. (Legjobb lenne, ha többször is megcsinálnád, hogy tudjad, mire kell figyelned.) Észre fogod venni, hogy a gyakorlásod során is jelen vannak ezek a nem kívánt mozdulatok.

A gitár tanulás során mindannyian hajlamosak vagyunk a gitárra koncentrálni, és nem a saját testünk visszajelzésére. Ez nagy hiba. A cél az, hogy a videóban lévő elvet napi szinten beépítsd és felhasználd a gyakorlásod során.

Nekem nagyon sokat segített a fejlődésemben. Ha alkalmazod, Neked is fog!

UI: ha valamilyen módon velem tanulsz (személyes, vagy online formában), akkor már ismerős az elv, mert órákon, vagy a leckékben már szó volt/vagy lesz róla. Az ismétlés persze sosem árt, így egyre jobban rögzülnek a dolgok. Ami a cél.

Ha pedig kezdő gitár leckéket keresel, akkor nézd meg a Kezdőgitártréninget, ami bemutatja, azt az 5 lépést, területet, amit gyakorolnod kell kezdő gitárosként, ha magabiztos tudást szeretnél. Itt a link, klikk: kezdő gitár tanulás

 


Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Egy kis gondolat “Ha a gitár tanulás első lépését elrontod, lassabban fogsz fejlődni

  • Attila

    Üdv: A tegnap felíratkoztam nállad de sajna semmit sem kaptam amivel tovább léphettem volna a leckék felé. Erre az email címre küldheted a linket ha él az oldal meg az ajánlatod. Köszönöm Attila