Egy kedves diákom fellépése Ajkán


Rudi, régi kedves diákom fellépett nemrég Ajkán. Küldött egy pár képet és írt pár sort az élményeiről. Nézd meg a folytatásban:

Rudi az ajkai majálison gitározik 1.

Rudi az ajkai majálison gitározik 1.

 

 

Rudi az ajkai majálison gitározik 2

Rudi az ajkai majálison gitározik 2

 

A következőket írta:

Megvolt az eddigi legkomolyabb fellépésem az ajkai majálison. Nagyon-nagyon sokan voltak, talán lehetett 2000 ember is. Többek között játszuottuk: Bikini, Loord, Beatrice, Varga Miklós, P-Box, Demjén Ferenc, Sing-Sing és Deep Purple dalokat. Végig figyeltem a korábbi tanácsaidra, bár nagyon nehéz ennyi ember előtt játszani, úgy hogy ne lankadjon az összpontosításom. Ha osztályozni kellene, akkor 4/5- öt adnék magamnak. Nagyon sokat gyakorolok, hiszen lesznek még idén fellépéseink. Kellenek olyan társak akik segítik a munkádat,nem a féltékenység gyötri őket hanem mindent megtesznek azért hogy sikeres legyél,Türelem,gyakorlás, kitartás,és sok-sok tanulás. Napi 5-6 órákat gyakorlok.Most készülök a zenekarral egy uj repertoárral, amiben fantasztikus előadók vannak.Augusztus 2-án lépünk fel Ajka rock fesztiválon ami a strandon lesz. Metallica, Gun ‘n Roses, Deep Purple, Ozzy, Stratovarius, ACDC, Sing-Sing… Büszke vagyok Rád, hogy a diákod lehettem.

Köszönöm Rudi, hogy elmondtad ezeket és küldtél képet, és hogy kitehettem mindezt ide a blogomra. Rudi kb. 1 évet tanult nálam, és nagyon öröm látnom, hogy a sok gyakorlás megtérült, és a zenekarával fellép.

Meríts Te is erőt Rudi példájából, tudjad, hogy meg tudsz tanulni gitározni, és el tudod érni a zenéléssel kapcsolatos célodat.

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük