A kezdő gitártanulás egyik legfontosabb területe


2009 júliusában történt az az eset, hogy egy kismacskának melege lett. Ez még önmagában nem lenne nagy durranás, csakhogy ez a kis macsek a család mosógépében próbáld hűsölni. Amit aztán annak rendje és módja szerint be is indítottak, gyomrában a kiscicával. A mosógép a kölyök állatot kimosta, és még ki is centrifugázta.

Szerencsére Tobynak, a cicának nem lett baja, csak egy kicsit elalélva és szédelegve mászott ki a mosógépből. De vajon hogy járt volna Toby, ha ilyen állapotban mondjuk egy faágon kellett volna egyensúlyoznia rögtön a mosás után?

Nem jól, igaz? Szédelegve nem lehet egyensúlyozni…

Ehhez hasonló a helyzet akkor is, ha kezdő gitárosként úgy akarsz valamit megtanulni, hogy előtte nem fejleszted bizonyos képességeidet. Mintha úgy akarnál kimászni egy vékony ágra, hogy közben szédelegsz… Sokkal lassabban haladnál, és sokkal bizonytalanabb lenne a játékod. Ne járj úgy, mint Toby.

A következő videóból ismerd meg az egyik legfontosabb képességet, amelyre szert kell tenned a gitár tanulás során, ha kezdőként egyre magasabb és magasabb szintre szeretnél jutni.

 

 

Itt a link, klikk ide: gitár tanulás kezdőknek

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük