Kezdőgitártréning


Kezdő gitárosok, figyelem! Szoktál gondolkodni azon, hogy vajon hogyan kellene gyakorolnod, hogy a leggyorsabban megtanulj úgy gitározni, ahogyan mindig is szerettél volna? Itt a módszer hozzá...

Fedezd fel a kezdő gitár tanulás 5 kritikus területét, amelyek gyakorlása nélkül áthatolhatatlan kőfalba ütköznél...Ingyenes leckék!

Hogyan szólíthatlak?*
Email*

A gitár leckék segítségével a következő dolgokat tanulod meg:

- Az ingyenes gitároktatás során megismered, hogy mi a kezdő gitározás 5 kritikus területe, amelyekre Neked is fokozottan koncentrálnod kell a gitár tanulás során, ha magasan képzett gitáros szeretnél lenni. (Részletes videó, kotta/tab és mp3.)

- A gitár tanulás során megismered, hogy hogyan fejleszd akkordváltásaidat és ujjaid fürgeségét, ügyességét. Megismered, hogy hogyan találd el magabiztosan a húrokat, hogy hogyan tudsz betonbiztos ritmusérzékre szert tenni, és megismered azt a pengetési módot, ami a gyors szólózáshoz kell.

- Kezdj el azonnal gyakorolni, és fejlődj napról-napra! A kezdők számára készült, könnyen érthető gitár leckék pontos leírást, "útvonaltervet" tartalmaznak, így a sikerélményed garantált!

- Tegyél szert megingathatatlan önbizalomra, és hidd el, hogy Te is képes vagy megtanulni gitározni úgy, ahogyan mindig is akartad. A gitároktatás során megismered a gitáron való helyes gyakorlás pontos menetét, amivel érezni fogod a saját képességeid erejét!

- Végezz a kínzó bizonytalansággal! Tedd fel a kérdésedet azonnal, ha elakadsz a gyakorlásban! Az online felületnek köszönhetően sosem maradsz magadra, bármikor segítséget kapsz! Gitár tanulás teljes bizonyossággal!

- A gitár leckék úgy vannak összeállítva, hogy egy egységes rendszert képezzenek, így Neked már nem kell keresgéléssel, találgatással töltened az idődet. Az idődet a leghatékonyabb gyakorlásra fordíthatod!